Inschrijven

De Rotterdam Night Walk op 27 december is een sfeervolle avondwandeling door Rotterdam in kerstsferen. Je ontdekt Rotterdam op een nieuwe manier en wordt verrast door een kijkje bij bijzondere locaties. Terwijl je lekker beweegt tijdens de drukke feestdagen ontdek je de kerstsfeer en muziek langs het parcours. Het is dus de perfecte gezinsbesteding of een leuk avondje uit met vrienden!

Je kunt je momenteel nog niet inschrijven voor de Rotterdam Night Walk. 

Inbegrepen bij je inschrijving

routes

De Rotterdam Night Walk is een avond om heerlijk van te genieten met familie, vrienden, collega’s en alle andere wandelaars. Samen lopen we een mooie route en smullen we onderweg van heerlijke lekkernijen.

Je kunt kiezen voor een route van 7 of 12 kilometer. Beide routes gaan door het sfeervol verlichte Rotterdam en zien onderweg tal van prachtige highlights. Onderweg geniet je van meerdere animaties en muziekpunten. Een supergezellige en sportieve avond dus! 

Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt. Er wordt gestart in startwaves.

EEN ECHTE VERJAARDAG MET STICHTING JARIGE JOB

Niet voor alle kinderen in Nederland is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautjes, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze  zich soms zelf ziek.

Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school. Want ieder kind verdient een  verjaardag! Jaarlijks vieren meer dan 100.000 kinderen hun  verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Koop je liever nu alvast je startbewijs zelf en ga je alleen voor het gratis shirt en een actiepagina, dat kan natuurlijk ook. Kies dan voor de optie ‘ik koop zelf een startbewijs’ en ga aan de slag met je actiepagina.