Stichting Jarige job

Dit jaar kunnen de deelnemers van de Rotterdam Night Walk in actie komen voor de Stichting Jarige Job. In Nederland zijn er ieder jaar kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Een echte verjaardag met Stichting Jarige Job

Niet voor alle kinderen in Nederland is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautjes, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze  zich soms zelf ziek.

Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school. Want ieder kind verdient een  verjaardag! Jaarlijks vieren meer dan 100.000 kinderen hun  verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Het verhaal van Annemieke

Annemieke (37): “Op 8 maart sluit ik een periode van angst en verdriet af. Dan is het precies een jaar geleden dat ik de diagnose borstkanker kreeg. En het is de dag van de City Pier Night Walk. Ik doe mee samen met een team van familieleden en we halen geld op voor KWF. Ondanks dat ik veel steun van ze kreeg, is zo’n traject toch eenzaam. Ik denk dat het een moment van bezinning wordt.

Help jij mee?

Steun jij Stichting Jarige Job door een bijdrage te doen als onderdeel van jouw inschrijving? Ook nadat je je hebt ingeschreven voor de Rotterdam Night Walk is het mogelijk om een donatie te doen. Dit kan door in te loggen op jouw persoonlijke dashboard.