Event info

Vrijdag 27 december 2024

Op vrijdag 27 december staat de vierde editie van de Rotterdam Night Walk op het programma. Op deze pagina vind je in onderstaande volgorde informatie over:

  • Het programma
  • De route
  • Wandelkaarten
  • Startwaves
  • Bereikbaarheid


Let op! Deze pagina is onder voorbehoud van wijzigingen. 

Goed voorbereid

Welke afstanden kan ik wandelen?
Tijdens de Rotterdam Night Walk kun je kiezen voor twee verschillende afstanden. De routes zijn ongeveer 7 en 12 km lang.

Op de dag zelf kun je er nog voor kiezen om de andere afstand te wandelen, dit hoef je dan niet door te geven aan de organisatie. 

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?
De algemene voorwaarden voor de editie van 2024 volgen binnenkort.

Het is niet mogelijk om te annuleren.

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail. Zorg er dus voor dat jouw e-mailadres correct is ingevoerd. Controleer ook je spambox als je de e-mail niet binnen 30 minuten hebt ontvangen. Indien hij ook daar niet staat, neem dan contact met ons op.

Hoe reis ik naar de start?

Houd er rekening mee dat er mogelijk wegen zijn afgesloten. We adviseren deelnemers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Voor actuele reisinformatie kijk dan op 9292.nl

Wanneer is de Rotterdam Night Walk?
De Rotterdam Night Walk vindt plaats op vrijdag 27 december 2024.

Waar bevindt zich het evenemententerrein?
De start- en finishlocaties van de Rotterdam Night Walk zijn nog niet bekend. Deze informatie volgt binnenkort.

Worden er foto’s gemaakt?
Er zijn fotografen van de organisatie om de sfeer onderweg en op het evenemententerrein vast te leggen. Na afloop van de ochtend vind je de foto’s op onze Facebookpagina.

Waar zijn de gevonden voorwerpen?
We verzamelen alle gevonden voorwerpen bij de start- en finishlocatie. Neem contact met ons op als jouw spullen hier niet liggen. Na afloop van het evenement hebben wij zicht op alle gevonden voorwerpen.

Wat is het goede doel van de Rotterdam Night Walk?
Het goede doel is Stichting Jarige Job. Samen wandelen we voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren vanwege armoede. Wil je meer weten over het goede doel? Kijk dan op deze pagina

Mag ik samen met mijn hond mee wandelen?
Honden zijn, indien aangelijnd, welkom tijdens de Rotterdam Night Walk. Houd er rekening mee dat honden niet bij alle locaties welkom zijn. 

Waar kan ik mijn inschrijving wijzigen?
Je kunt jouw inschrijving wijzigen via het dashboard. Wil je een andere afstand lopen? Dit hoef je niet door te geven aan de organisatie.

Programma vrijdagavond 27 december

Het programma voor de Rotterdam Night Walk volgt binnenkort. Houd onze kanalen in de gaten.

Wat zijn de routes?
Klik hier voor alle informatie over de routes. 

Hoe laat kan ik starten?
De start zal plaatsvinden in waves. Je kunt tijdens het inschrijven zelf kiezen in welke startwave je wilt starten.

Startwave wijzigen
Wil je wijzigen van startwave, dan kun je dit zelf aanpassen in jouw dashboard, mits de gewenste wave nog niet is uitverkocht.

Zijn er verzorgingsposten onderweg?
We zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten tijdens de tocht. Op de verschillende routes vind je verzorgingsposten waar je even rustig bij kunt komen en je energieniveau een boost kunt geven.

Krijg ik een stempelkaart?
Ja, je ontvangt een stempelkaart op vertoon van het digitale startnummer die je in de week voorafgaand hebt ontvangen per e-mail. Je kunt deze op vrijdag 27 december ophalen bij de startnummertent bij de startlocatie. De handige stempelkaart is voorzien van een QR code naar de online routekaart. Daarnaast wordt de kaart op de route afgestempeld.

Onderweg zijn er stempelposten die moeten worden aangedaan om de stempelkaart te laten afstempelen. Onderstaande posten functioneren tevens als verzorgingspost.

Er worden €3,- administratiekosten gerekend voor het overdragen van de stempelkaart, deze dient de koper van de stempelkaart te betalen om de stempelkaart op naam te zetten.

De stempelposten worden op een later moment bekend gemaakt.