rotterdam-night-walk-2022-18

DERDE EDITIE ROTTERDAM NIGHT WALK UITVERKOCHT

ROTTERDAM – Woensdagavond 27 december, ook wel bekend als Derde Kerstdag, staat het gezelligste uitje, de Rotterdam Night Walk, weer op de planning. De populariteit van het evenement blijkt, want ook de derde editie van het evenement is inmiddels uitverkocht.

Het concept van de Rotterdam Night Walk werd in 2019 geïntroduceerd. Een sfeervolle avondwandeling door Rotterdam op derde kerstdag. Al snel bleek het evenement erg populair te zijn, want de eerste editie was op voorhand uitverkocht met maar liefst 2.500 deelnemers.

De tweede editie, gepland in 2020, moest helaas iets langer op zich wachten maar kon uiteindelijk doorgang vinden in 2022. Ruim 3.000 wandelaars stonden toen aan de start om het centrum van Rotterdam in kerstsferen te ontdekken.

Dit jaar staan 4.000 wandelaars klaar op woensdagavond 27 december om hun wandeling van de Rotterdam Night Walk te starten. Een route door Rotterdam-West zorgt voor vernieuwing en laat de deelnemers onontdekte plekjes zien. Deelnemers aan de 7 km gaan op ontdekkingstocht langs de Arminiuskerk, New Grounds en het Dutch Pinball Museum. Deelnemers van de 12 km bezoeken daarnaast ook nog Miniworld Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het goede doel Stichting Jarige Job. De deelnemers aan de Rotterdam Night Walk hebben er zin in, want binnen twee maanden was de derde editie van het succesvolle evenement al uitverkocht.

Deel dit bericht

Meer nieuws